1. Jojo Rabbit (Jojo Nyuszi) (2019)
  A történet során Jojo és képzeletbeli barátja, Adolf Hitler kalandjait követhetjük végig. Mikor Jojo felfedezi, hogy anyja egy zsidó lánynak ad menedéket a padlásukon, szembe kell néznie azzal, hogy inkább egy barátot talál benne, vagy a náci ideológia által belenevelt ellenséget.
 2. Bad Boys for Life (Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk) (2020)
  A Miami-ban szolgálatot teljesítő detektívpáros (Marcus és Mike) csatlakozik a rendőrség által létrehozott új bűnügyi osztályhoz, hogy lekapcsolják a hírhedt Armando Armas-t és drogkartelljét.
 3. Contagion (Fertőzés) (2011)
  Egy rendkívül fertőző betegség üti fel a fejét Hong Kong városában és pár hónap alatt végigsöpör ez elég világon. A CDC és a WHO emberi nagy erőkkel próbálják meggátolni a járvány terjedését. Közben civilek és összeesküvés-gyártók szemszögéből is láthatjuk az eseményeket. A mostani helyzetre nézve elég tanulságos.
 4. The Lord of The Rings trilogy (2001-2003)
  Annak, aki nem ismerné: egy hobbit a Megyéből és kezdetben 8 társa útnak indul, hogy megsemmisítse a hatalmas erővel bíró
  Egy Gyűrűt, és megmentse Középföldét Sauron Sötét Úrtól.
  A trilógia alatt Frodó kalandos útját követjük végig, hogy miként próbálja megmenteni szeretett világát.
 5. The Departed (A tégla) (2006)
  A bostoni rendőrkapitányság és a helyi maffia beépített emberei (Billy és Collin) egyaránt megpróbálják aláásni az ellenfelük terveit. A legendás Martin Scorsese által rendezett filmben rengeteg
  A-listás színész is felbukkan, mint Leonardo DiCaprio, Matt Damon vagy Jack Nicholson.

A kiemelt kép egyéni szerkesztéssel készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

19 − 14 =