Sziasztok!

Ha már a tegnapi listán megemlítettem Majkát, akkor legyen ő a következő, akit górcső alá veszünk.
Pár tény magáról az emberről és a zenei karrierjéről: Polgári nevén Majoros Péter 1979-ben született a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei egykori kohász városban, Ózdon. Egyike azoknak az előadóknak a zeneiparban, aki nehéz sorból küzdötte fel magát. A volt botrányhős a tévés karrierjét a Való Világban kezdte, ahol egészen a döntőig jutott, azonban a közönség nem őt szavazta meg győztesnek. A VV végeztével indult meg zenei karrierje, mely először Dopeman kooperációként indult. Majd az első közös album után Majka külön zenei karrierbe kezdett bele, ez a későbbi zenei stílusában is megmutatkozik.
Mind a mai napig nagyrészt más zenészekkel együtt dolgozva jelenteti meg új számait, melyek nagyrészt nagy sikert aratnak, tehát ez azt is mutatja, hogy értékes zenét készít. Magánéletét tekintve jelenleg Hornyák Hajnalkával (Dundika) alkot egy párt, és két gyermekük van.
Zenei kiadóit tekintve a Gold Recordnál tevékenykedik, illetve a legnagyobb hazai kiadó, a Magneoton egyik legsikeresebb előadója és egyben húzóneve. Díjait tekintve ő is sokkal rendelkezik, csakúgy mint listánk egyik előző alanya, a HalottPénz:
Kétszeres Fonogram-díj
Háromszoros Bravo Otto-díj
Kétszeres Viva Comet-díj
Kétszeres Story Csillag-díj

A mai napon szóljanak Majka zenéi!
Listen & enjoy it!