1. Better Call Saul (2015)
  A Breaking Bad című nagy sikerű sorozat előzménye. Jimmy „Saul Goodman” McGill (Bob Odenkirk alakítása) útját követhetjük végig, ahogy kezdő ügyvédből egyre profibbá válik, és igazi nagypályás bűnözők közé keveredik.
 2. La Casa De Papel (A Nagy Pénzrablás) (2017)
  Egy rablócsapat megpróbálja véghezvinni Spanyolország történetének legnagyobb rablását: 2.4 millió euró készpénzt lopni a Spanyol Királyi Pénzverdéből.
 3. Stranger Things (2016)
  A 20. századi Amerika egy kisvárosában, Hawkins-ban a nyugalmat Will Byers eltűnése zavarja meg, ami a közeli titkos laboratórium körül történő paranormális jelenségekkel függhet össze. Az eltűnt kisfiú barátai (Mike, Dustin és Lucas) Will testvérével és anyjával, valamint a helyi seriffel közösen járnak utána a különös történéseknek.
 4. Rick and Morty (2013)
  Egy zseni nagypapa (Rick) és unokái (Morty és Summer) multiverzumokat átívelő kalandjairól szól. Egyedi epizódszerű történetmesélése, humora és animációja addiktívvá teszi a sorozatot.
 5. The Last Dance (2020)
  A 90-es évek Michael Jordannel fémjelzett Chicago Bulls csapatáról szóló dokumentumfilm-sorozat. Kosárlabdázóknak erősen ajánlott megnézni.

A kiemelt kép egyéni szerkesztéssel készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

12 + 7 =